Dit merk met een sterk verleden...

In bijna 30 jaar heeft Challenger zich, dankzij de befaamde vakkennis van fabrikant Trigano VDL, opgewerkt tot een van de marktleiders in de camperindustrie. De voornaamste productiefaciliteit in Tournon sur Rhône (Ardèche) is een van de grootste in Europa en stelt op 200000 m² meer dan 700 mensen te werk aan de fabricage van meer dan 10000 vrijetijdsvoertuigen. Het doel? De juiste uitgeruste camper, die over alles beschikt om comfortabel te reizen en dat tegen een toegankelijke prijs. Het is een permanente zoektocht naar de juiste dosering tussen uitrusting en prijs, waarbij de kwaliteit, de veiligheid en het comfort nooit ondergeschikt zullen zijn.

... staat ook in 2020 aan de top!

Interesse in een Challenger motorhome? Urbano biedt u voor 2020 een zeer sterk gama aan. Zeer intessant zijn alvast de GRAPHITE MODELLEN. Door de doorgedreven standardisatie blijven de prijzen zeer democratisch en staat de basisuitrusting op zeer hoog niveau.

Ontdek de Graphite 2020 modellen

Mag het wat meer zijn? Wij geven u de mogelijkheid om uw favoriete indeling te personaliseren. Kies naar eigen smaak en voeg een VIP Pack of PREMIUM Pack toe aan uw motorhome!

Ontdek de topaanbiedingen in VIP en PREMIUM 2020!

Uw voordeel? U bespaart al snel tot 17.000 Euro!

Urbano bestaat 40 jaar en heeft uitstekende relaties met zijn fabrikanten. Bovendien krijgen wij zeer interessante volumekortingen. Daardoor geniet u bij Urbano al snel van gratis uitrusting ter waarde van 10.000 euro en meer. Voeg daarbij nog de korting op de catalogusprijs en u merkt dat u bij Urbano al snel een voordeel doet dat kan oplopen tot zo'n 17.000 Euro.

Graphite

VIP / PREMIUM

Vany

Polyester technology for greater resistance

Veiligheid is standaard!


Bij Challenger hoeft u niet te betalen om uw passagiers te beschermen: veiligheid is nooit een optie! Daarom zijn onze campers standaard uitgerust met een airbag (bestuurder) maar ook met een grotere spoorbreedte (behalve bij de buscampers) voor een betere stabiliteit op de weg.

Polyester technology for greater resistance

Polyester technology

Sinds 2001 gebruikt Challenger polyester beplating op het dak en de wanden.
 Het biedt een optimale weerstand tegen schokken, krassen en chemische producten. Het is gemakkelijk in onderhoud: polyester is gemakkelijk reinigbaar en het kost ook minder om het te repareren. Het polyester dak zorgt ook voor een betere hagelbestendigheid.

een goed uitgedachte camper!

Een goed uitgedachte camper!


Een niet te kloppen prijs-/uitrustingsverhouding. De prijs van een camper kan gemakkelijk verlaagd worden door de uitrusting te vereenvoudigen: het volstaat dan om de extra uitrusting als optie aan te bieden. Dat is niet onze flosofe! We streven er naar de beste prijs-/ uitrustingsverhouding te bieden en we slagen daarin dankzij de vakkennis en de koopkracht van Trigano. Vergelijkt u het maar!

Comfort voorin én achterin

Comfort voorin én achterin

Voor Challenger is comfort alleen de moeite waard als het er voor iedereen is.
Voor ons is het evident dat we de passagiers achterin hetzelfde comfort bieden als voorin: > Ze zullen het nooit koud hebben aangezien de verwarming in de opbouw
altijd gebruikt kan worden tijdens het rijden. > Zo zijn onze alkoof modellen, half-integralen en integralen ook uitgerust met in hoogte verstelbare
hoofdsteunen voor extra comfort voor de passagiers.

Geoptimaliseerde aerodynamica

Geoptimaliseerde aerodynamicaVoor Challenger is het van essentieel belang dat alle oplossingen onderzocht worden om het weggedrag te verbeteren en de turbulentie te verminderen. Dankzij maandenlange tests hebben we de voorzijde volledig opnieuw kunnen ontwerpen om de beste mix van design en aerodynamica te vinden. Resultaat: betere aerodynamica en een verminderd brandstofverbruik! 

Een behaaglijk interieur

Een behaaglijk interieur


Challenger voert tests uit in een klimaatkamer om voor de start van de productie een beeld te hebben van de prestaties in extreme situaties. Bij extreme omstandigheden (met temperaturen van -15°C) biedt het ontwerp van de opbouw nog steeds een aangename warmte binnen die verspreid wordt in het hele voertuig. Bovendien garandeert de positie van de uitstroomopeningen een optimale luchtcirculatie in de cabine en opbouw.

__________________________________________________________________________

Fabrieksbezoek Challenger video

Interesse?
Contacteer ons